След ролята си в Хана Монтана Майли Сайръс стана известна не

...
След ролята си в Хана Монтана Майли Сайръс стана известна не
Коментари Харесай

Какво направи Майли Сайръс на Джими Фелън

След ролята си в " Хана Монтана " Майли Сайръс стана известна освен с музиката си, само че и с провокативното си поведение. Като е нужно единствено да се сетим за клипа към " Wrecking Ball ".
 Майли Сайръс, “Хана Монтана ” и кои две актриси са били обсъждани за основната роля в сериала
Голямата победа на Майли Сайръс

И с коя роля изгрява звездата ѝ

С времето не можем да кажем, че изпълнителката промени стила си кой знае какъв брой, само че пък това я прави съвършен посетител за някое от вечерните излъчвания в Съединени американски щати. Разбира се, Майли е гостувала доста пъти и на Джеймс Кордън, и на Джими Фелън, и на Джими Кимъл.

Но последното посещение на Майли Сайръс при Фелън се оказа много ексцентрично. По принцип не е необичайност водещите да карат гостите си да вземат участие в най-различни игри или интензивности, с цел да им бъде на феновете по-интересно. Случаят на Сайръс обаче беше по-различен.

Като част от предаването тя трябваше да се въоръжи с машинка за подкастряне и да се погрижи брадата на Джими Фелън да заживее нов живот. Водещият от известно време се подвизава с по-дълга брада от нормалното, само че очевидно в този момент е решил, че е идеалният миг да я поореже малко.

Като Майли признава, че до момента не е правила сходно нещо и не му подсигурява какъв ще бъде крайният резултат. Е, след няколко опита и разнообразни визии на брадата на Фелън се стигна и до финалната, която не наподобява чак толкоз зле.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР